Gå til sidens hovedinnhold

107 dager uten livstegn – se vår spesialsending om bortføringssaken direkte klokka 11.45 fredag

Artikkelen er over 2 år gammel

Fredag klokka 11.45 kommer etterforskningsledelsen i bortføringssaken på Lørenskog til Romerikes Blads tv-studio.

I forbindelse med den nylige kontakten med de personene som politiet mener holder Anne-Elisabeth Falkevik Hagen fanget, vil politiinspektør Tommy Brøske i felles enhet for etterforskning og etteretning i Øst politidistrikt gjeste studioet til Hadelands søsteravis Romerikes Blad.

Sendingen ser du direkte på Hadeland.no også fra klokken 11.45.

Under fredagens direktesending som ledes av RBs egen Linda Ingier, vil RBs abonnenter kunne få et unikt innblikk i hvor saken nå står, hvilke utfordringer politiet har og hvordan lokalsamfunnet på Lørenskog ser på den siste utviklingen i saken.

I tillegg til politiinspektør Tommy Brøske vil også Romerikes Blads ansvarlige redaktør Magne Storedal være tilstede i studio.

Romerikes Blad har også intervjuet ordføreren i Lørenskog, Ragnhild Bergheim samt tidligere politispaner og nå krimekspert Johnny Brenna.

Derfor omtaler Hadeland bortføringssaken

Anne-Elisabeth Falkevik Hagen og Tom Hagen bodde i Ringstad i Gran kommune i flere år. De flyttet fra Hadeland tidlig på 80-tallet.

Tom Hagen er oppvokst på Jaren og har fortsatt stor familie i vårt distrikt.

Anne-Elisabeth Falkevik Hagen er opprinnelig fra Gjøvik.

 

Ny kontakt

Denne uka offentliggjorde politiet og familien Hagens bistandsadvokat at det var gjort framskritt i saken. «Motparten» som politiet velger å kalle de antatte gjerningspersonene, har tatt kontakt både med politi og bistandsadvokaten med et budskap til familien den siste tiden.

Det nye budskapet ble framført på en ny digital kommunikasjonsplattform som er bedre til å kommunisere på enn tidligere, men dessverre var det kun mulig med enveiskommunikasjon, opplyste bistandsadvokat Svein Holden tidligere denne uka.

– I et forsøk på å unngå innblanding fra utenforstående i den videre kommunikasjonen, kan vi ikke kommentere nærmere kontakten som har vært, eller gi flere detaljer rundt den kommunikasjonsplattformen, opplyser politiinspektør Brøske.

 

107 dager uten livstegn

Fredag vil det være 107 dager siden forrige livstegn fra Anne-Elisabeth Hagen etter at hun ble antatt bortført fra sin egen bolig 31. oktober i fjor.

Politiet har vært ærlige på at tiden hun har vært borte bekymrer dem. Nå er det derimot fornyet håp om at den savnede kvinnen skal komme tilbake i live, da de antatte kidnapperne har skissert hvordan de kan sende et bevis på at hun fortsatt lever.

Siste nytt i saken kan du se på hadeland.no direkte fra klokka 11.45.

 

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 06:00.