(Oppland Arbeiderblad)

Torsdag kveld inviteres det til åpent hus på Harestua samfunnshus. Kultursalsjef og ansatt ved kulturkontoret for Gran og Lunner, Torstein Nybø, er hjernen bak arrangementet, og nå har han fått solid drahjelp.

– Vi følger opp Stjernekamp på storskjerm i kultursalen med kakefest. Selv om vi ikke fikk Adam hjem lørdag kveld må vi jo gjøre stas på ham, sier Nybø entusiastisk.

Ordfører Harald Tyrdal sponser stor bløtkake, og kulturkontoret, kulturskolen hvor Adam er ansatt, Kulturbruket på Harestua – og Adam Douglas Fanclub står som arrangører.

– Vi ønsker spesielt barn og unge velkommen. Vi feirer med kake, kaffe og saft og Adam kommer til å skrive autografer, lover Nybø.

Han lokker også med at det blir trukket konsertbilletter i Hadeland kultursal på kølapper som deles ut i døra.

Adams kone, Kristin Enevoldsen Solberg, er rørt over at lokalsamfunnet drar dette i gang.

– Dette mer enn bekrefter det inntrykket vi har hatt av lokalsamfunnet fra før vi flyttet hit, og som bare har blitt forsterket etter hvert som vi har bodd oss litt inn. Vi har blitt så varmt mottatt, og både store og små er hjertelig inkluderende. Da vi nettopp hadde flyttet til vårt nye hjem, snakket vi mye om hvor godt det er å kjenne at å flytte hit var en riktig beslutning. Særlig har Stjernekamp-perioden vist oss at hadelendinger er generøse folk som heier hverandre frem. Tusen takk, sier Kristin til Hadeland.

LES OGSÅ: Måtte kjøpe TV for å følge Adam i Stjernekamp

LES OGSÅ: Jon Peder unner Adam seieren, men savner musikklæreren sin

LES OGSÅ: Ordføreren gratulerer Adam Douglas: – Dette må vi alle være stolte og glade for