Gå til sidens hovedinnhold

Adams manager: – Adam har vunnet stjernekamp uansett

Artikkelen er over 3 år gammel

Adam Douglas sin manager, Jon F. Leiulfsrud, mener at Adam har oppnådd sitt store mål, uansett resultat i finalen i Stjernekamp lørdag.

– Målet var å vise fram musikken han står for. Det har han klart gjennom sin deltakelse i Stjernekamp. Uansett hvem som vinner finalen, så er det to vinnere, sier Leiulfsrud.

Han er opprinnelig fra Porsgrunn og kjenner Didrik Solli-Tangen godt.

– Jeg heier på begge, men mest på Adam, sier Jon F. Leiulfsrud til Hadeland.

Les også

Morten Wien: – Hvis jeg hadde vært en gambler, så hadde jeg satt pengene mine på Adam

Les også:

Hektisk sommer

En musikers bekreftelse på om han lykkes er sammensatt. Det kan for eksempel være antall solgte plater, eller en fullbooket kalender.

Ifølge manageren er det mye på tapetet framover, men han holder kortene tett til brystet.

– Adam kan se fram til en spennende og hektisk sommer i 2018, uten at jeg vil bekrefte hva som er booket, sier Leiulfsrud.

Han vil ikke kommentere hvor mye Douglas får i kroner og øre for de ulike oppdragene.

Douglas har blant annet solgt ut alle billettene til konserten i Vulkan Arena, til to konserter i Nordstrand kirke før jul. 20. juni står han på scenen i «Over Oslo».

Les også: Jeg er enig med Adam

13 ulike sjangere

Lørdag står slaget mellom Adam Douglas og Didrik Solli-Tangen, etter at Ida Maria røyk ut av konkurransen i semifinalen sist lørdag.

I løpet av disse ti ukene har artistene vært gjennom ti ulike sjangere.

I finalen har de valgt seg hver sitt høydepunkt fra sesongen, som de framfører om igjen. I tillegg skal de synge de en låt fra eget repertoar og en egenvalgt finalelåt.

LES OGSÅ: Dette synger Adam og Didrik i Stjernekamp-finalen

Vise seg for folket

Morten Wien er lokal musikkarrangør fra Gran og manager for Sons of Taiga. Han har også vært leder for Vinterlyd i ti år.

Han gir følgende råd til Adam Douglas med tanke på tiden etter Stjernekamp:

– Her handler det om å smi mens jernet er varmt. Han må opptre mest mulig for folket i 2018. Jeg regner med at han har booket en rekke arrangementer allerede, sier Wien.

Han mener det handler om å være taktisk smart.

– Adam er en jordnær person med flinke folk rundt seg. Dette går nok greit. Jeg tipper han vil opptre med noen av låtene fra Stjernekamp og noen av sine egne låter. De første tre til seks månedene etter Stjernekamp blir veldig viktige, sier Morten Wien.

Kommentarer til denne saken