Gå til sidens hovedinnhold

Andreas (25) fra Moen søker nye utfordringer: Forlater Hønefoss etter fire år

Andreas Skattum Nordby spilt fotball i HBK siden 2017. Nå har 25-åringen fra Moen bestemt seg for å søke nye utfordringer.

Nordby har signert for Bærum, og skal spille for 2.-divisjonslaget framover.

– Jeg kommer til en spennende klubb med klare ambisjoner. Jan Derek Sørensen er tydelig og ambisiøs trener og jeg får en god læremester når jeg nå skal inn i samme kantrolle som han hadde som toppspiller. I tillegg kjenner jeg Bård Heggset godt fra de to siste sesongene der han var assistent i Hønefoss – Bård er en meget god trener og kommer til å utgjøre et godt trenerteam med Jan Derek. Her er det gode rammer for utvikling med et såpass ungt lag, sier Nordby til sin nye klubb.

LES OGSÅ: Chris fra Leeds styrker JIF på trenersiden

Dermed ble Nordbys siste seriekamp for HBK oppgjøret mot Ull/Kisa 2 høsten 2019. Der ble han matchvinner med sin scoring i 2-1-seieren. For HBK glapp opprykket, men nå tar Nordby likevel steget en divisjon opp.

Nordby har de siste årene bodd i Oslo og tatt en master i økonomi og ledelse på BI. Dermed får han kortere reisevei til klubben som holder til i Sandvika.

Motsatt vei

Tidligere i januar ble det også klart at HBK forsterker laget med en spiller som går motsatt vei. Daniel Berg (29) skal spille for HBK neste sesong etter mange år i Bærum.

Les også

Rune, Tommy og Alexander tar over Hadeland KFK

– Daniel er en spiller med mye erfaring og har spilt på toppnivå. Veldig god teknisk spiller som kan skape mye og være farlig foran mål. Utmerket på dødballer og en spiller som vil utfordre motstanderne med sin kvalitet. Vi er glade for å ønske ham velkommen til HBK, sa Luke Torjussen etter signeringen.

Som Ringerikes Blad har skrevet tidligere har den polske keeperen Grzegorz Stanislav Flasza (32) i vinter signert for HBK, også han med fortid i Luke Torjussens tidligere klubb Bærum.

Les også

Yvette (33) fra Lunner er med i TV-serie på TV2: – Den største utfordringen er at jeg har ingen erfaring med rus

Kommentarer til denne saken