Gå til sidens hovedinnhold

Stipend til unge talenter

Artikkelen er over 6 år gammel

- Talentstipendet åpner opp et vindu for flere som vil ha muligheten til å satse, sier Anne Karen Olsen, langrennsutøver fra Lunner. Hun var et av 69 talenter som fikk Sparebanken Hedmarks talentstipend for 2015, som ble delt ut under Talentfesten i Hamar kulturhus lørdag.

Blant talentene fra Oppland finner vi også Barbro Kvåle fra Lillehammer SK/Norges Skiforbund Rekrutteringslandslaget, og Hadi Srour fra Gran bokseklubb. De tre fikk 25.000 kroner hver.

Det er andre gang at banken inviterte de unge talentene fra Hedmark og Oppland til fest, konsert og underholdning i Kirsten Flagstad-salen i kulturhuset. Kvelden hadde et tett program, med underholdning fra flere av stipendmottakerne, og en gratis konsert med artisten SiLyA tilslutt.

Talentstipendet gjør at Anne Karen Olsen slipper å ha en deltidsjobb i tillegg til å studere på heltid. Jenta fra Lunner studerer til byggingeniør på Høgskolen i Gjøvik i tillegg til å være aktiv innen idretten. Nå trener hun for fullt mot world cup i Russland.

Kommentarer til denne saken