Gå til sidens hovedinnhold

Åpen scene på kvinnedagen

Artikkelen er over 2 år gammel
Innsendt

Rebels music ønsker å markere kvinnedagen med et kvinnelig preg på Åpen scene 8. mars.

Åpen scene

Åpen scene er som kjent et sted du kan leve ut din store drøm om å stå på en scene foran et publikum eller du kan ta turen for å lytte til Hadelands mange musikktalenter.

Åpen scene er et treffsted for musikkinteresserte der du som drømmer om å synge som Aretha Franklin, spille trommer som John Bonham eller shredde gitaren som Jimi Hendrix kan prøve deg.

Om du er erfaren musiker, har en musikkspire i magen eller du sitter hjemme og klimprer på et instrument og lurer på hvordan det er å stå på en scene – ta turen til Musikk-Kjeller´n og lev ut drømmen din. Påmelding er ikke nødvendig.

Arrangementet er rusfritt, gratis og det har ingen aldersgrense.

 

Annonsert program

Musikk-Kjeller'ns annonserte program i vår er Knut Anders Sørum med band den 16. mars og Cody's Camp Revisted 6. april.

Knut Anders Sørum trenger vel ingen nærmere presentasjon, han er godt kjent på Hadeland. Hans forrige konsert på Hadeland var under Operafest Røykenvik i juni 2018.

Cody's Camp Revisited består av Jan Egil Grimsrud, Tore Hvinden, Trond Meberg Lysenstøen, Øyvind Larsen, Gudbrand Bjøralt og Roar Engensbakken. Cody's Camp Revisited er er tributeband som spiller låter av Creedence Clearwater Revival. Denne kvelden vil slagerne stå i kø i Kjeller'n. Møt opp å hør låter som «Who'll stopp the rain», «Run through the jungle» og «Down on the corner».

Billettene går unna og Rebels anbefaler de som ønsker å få med seg konsertene om å sikre seg billett før det blir utsolgt. Rebels har hatt utsolgt før konsertdagen på sine siste konserter, så å vente med å kjøpe billett til siste liten eller i døra har flere erfart at er dumt, da det ikke har blitt konsert på dem.
 

Kommentarer til denne saken