Gå til sidens hovedinnhold

Hapro blant de beste i landet på å få folk ut i arbeid

Artikkelen er over 2 år gammel

Hapro jobb og karriere er tredje best i landet til å få folk ut i arbeid. Det viser tall fra første halvår i år. Og topp tre ligger milelangt foran de andre inkluderingsbedriftene.

Første halvår kom 626 personer ut i jobb takket være samarbeid med Hapro jobb og karriere. Det melder bedriften selv i en pressemelding, med henvisning til den nasjonale formidlingsstatistikken fra Næringslivets handelsorganisasjon (NHO).

Inkluderingsbedriftene som ligger foran Hapro er Fønix (697) og Fretex Vest-Norge (660). Første bedrift bak Hapro er A2G (275).

LES OGSÅ: Ansetter 11 nye for å hjelpe enda flere ut i arbeidslivet

– En av landets største utfordringer er å få flere i jobb og færre på trygd. Derfor har statsminister Erna Solberg lansert Inkluderingsdugnaden – et felles samfunnsoppdrag for å få flere i jobb. Under et besøk hos oss ble statsministeren orientert om hvordan vi jobber for å bidra til dugnaden, og halvårstallene fra NHO viser at vi er en av landets viktigste bidragsytere til å få flest mulig i jobb, sier administrerende direktør Knut Nordby i en pressemelding.

Les også

Trond Gåsvær (21) fikk møte statsministeren: - Jeg vil bare jobbe på Kiwi på Gran

Hapro jobb og karriere er en av Norges største Nav-leverandør.

– Våre 154 ansatte leverer tjenester til Nav fra 16 kontorer i Oslo, Akershus, Buskerud og Oppland, opplyser Nordby.

LES OGSÅ: Ny Hapro-sjef er ansatt

Les også

Endelig kunne Hapro-damene stille eget lag i Ringeriksmaraton

 

Kommentarer til denne saken