En vellykket arbeidsuke i Hadeland avisen med stor takk til ansatte

ARBEIDSUKE: Ingrid Nymoen (14)  har hatt arbeidsuke i avisen Hadeland.

ARBEIDSUKE: Ingrid Nymoen (14) har hatt arbeidsuke i avisen Hadeland. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

MeningerDen første dagen jeg skulle på jobb hos avisen Hadeland var jeg som de fleste, spent og litt nervøs. Men da jeg kom inn døra ble jeg møtt med åpne armer og trivelige ansatte. De tilbød meg kakao og vi satte i gang med et vanlig morgenmøte der jeg fikk vite at jeg skulle bli med ut på oppdrag, noe som jeg synes var veldig spennende og lærerikt.

Da vi skulle bestemme oss for hvor vi skulle søke om å få jobbe i arbeidsuka var jeg veldig usikker. Jeg tenkte å søke i barnehage, men bestemte meg for at det å jobbe i avisen Hadeland som journalist måtte være veldig spennende og lærerikt.

Når jeg blir eldre og skal velge yrke har jeg tenkt tanken mange ganger at kanskje det å være journalist hadde passet for meg. Jeg er glad i å skrive og hadde valgfaget Medier og informasjon i 8. klasse som jeg likte. Nå som jeg har jobbet nesten en uke hos avisen Hadeland har jeg fått enda mer lyst til å bli journalist når jeg blir voksen.

Les også:

Jeg føler at jeg fikk skrive artikler og intervjuet folk akkurat som en journalist gjør, og ikke minst fått publisert det jeg har skrevet. Det er noe som gjør at jeg blir mer sikker på at det jeg skriver er bra, men noen små justeringer må jo til.

Alt i alt har jeg hatt en fantastisk arbeidsuke en jeg ikke kommer til å glemme med det første. Må bare gi en stor takk til Sissel for at jeg i det hele tatt fikk prøve å jobbe hos avisen Hadeland og alt det jeg har fått lære. Anbefaler alle som skal ha arbeidsuke om å jobbe i avisen Hadeland hvis du er glad i å skrive og har kanskje lyst til å bli journalist.

Les også:

Send tekst og bilder «

Har du noe du vil dele med uRed? Her kan du sende inn!

Artikkeltags