Arnt (38) ansatt som ny økonomisjef i HRA

NY ØKONOMISJEF: Arnt Sveen (38) er ansatt som ny økonomisjef i HRA. Dette bildet er fra da han studerte i Hønefoss, tatt i 2012.

NY ØKONOMISJEF: Arnt Sveen (38) er ansatt som ny økonomisjef i HRA. Dette bildet er fra da han studerte i Hønefoss, tatt i 2012. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Ni søkere ville bli økonomisjef i HRA. Nå har Arnt Sveen (38) fått jobben.

DEL

Det melder Hadeland og Ringerike avfallsselskap i en pressemelding. Sveen er fra og bor i Hønefoss, og kommer fra jobben som controller i Reitan Convenience Norway.

«Renovasjonsbransjen er inne i en stor omstilling, og vi i HRA ser fram til å få styrket analysekapasiteten vår, slik at vi tar gode, strategiske valg for framtiden. Vi gleder oss til å få Sveen med på laget», heter det i pressemeldingen.

Der uttaler Sveen selv:

– Dette er en spennende stilling i et spennende selskap, og jeg kunne ikke la sjansen gå fra meg når jeg fikk tilbud om jobben. Jeg ser fram til å samarbeide med de ansatte og eksterne for å utvikle selskapet videre. Tradisjonelt har bransjen sett på avfallet som søppel. Det bør bli sett på som en verditransport. Avfallet har en verdi ved at det kan bli til noe nytt. Jeg gleder meg være en bidragsyter til at HRA går videre i retning sirkulærøkonomien.

LES OGSÅ:

Sveen er utdannet siviløkonomi fra Høgskolen i Buskerud og Vestfold. Der hadde han fordyping i økonomi og ledelse. I sin masteravhandling tok han for seg bærekraft i norske små- og mellomstore virksomheter, og om disse er forberedt på det grønne skiftet.

Stillingen som økonomisjef i HRA ble lyst ut i november. Søknadsfristen ble i desember utvidet for å få et bredere tilfang av søkere. På søkerlisten sto det bare ett navn fra Hadeland.

LES OGSÅ:

LES OGSÅ:

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken