Ifølge rapportene gikk Reidar Brendeland og bandet Vestlandsfanden rett hjem hos publikum da de spilte i Musikk-Kjeller'n sist.

Nå har det gått et drøyt år, og både arrangøren Rebels Music og band håper på å gjenta suksessen da bandet står på konsertscenen førstkommende lørdag.

Vestlandsfanden er en av Norges mest kjente turnéartister, og har spilt på Hadeland flere ganger, sist altså i Musikk-Kjeller'n i oktober i fjor, og det var ifølge arrangøren så vellykket at både publikum og artist har bedt om en reprise. Det har Rebels Music tatt på alvor, og førstkommende lørdag kommer Vestlandsfanden på nytt til kjellerlokalet.

Som kjent er det hadelending fast med i bandet. Arne Martinussen spiller keyboard, og han bør være kjent for de fleste som har vært på konsert de siste 20 årene med et lokalt band. Som en av landets beste på tangenter spiller han mye.

Arrangørene håper på stor stemning, dans og allsang når bandet inntar scenen lørdag kveld. Bandet har mange kjente låter på repertoaret, som «Plukka plommer i Hardanger» og «For livets glade gutter går solen aldri ned».