Arrangerer fiskedag for de yngste på Sagvollen

KONTAKTPERSON: Magnar Høien er kontaktperson når det gjelder Gran JFF sitt sommerarrangement på Sagvollen 8. august.

KONTAKTPERSON: Magnar Høien er kontaktperson når det gjelder Gran JFF sitt sommerarrangement på Sagvollen 8. august. Foto:

Lørdag 8. august arrangeres det igjen fiskedag på Sagvollen, rettet mot de yngre, tradisjonen tro i regi av Gran jeger- og fiskeforening.

DEL

Gran JFF arrangerer «Barnas fiskesommer» på Sagvollen lørdag 08. august.

– Dette er fjerde året på rad vi arrangere «Barnas fiskesommer» og alle foregående arrangementene har vært meget vellykkede med både mange barn og voksne deltakere, skriver Gran JFF i en pressemelding.

– Vi planlegger en familiedag med fisking med instruksjom fra erfarne instruktører, samt forskjellige andre aktiviteter – natursti og presisjonskasting med haspel. Det blir også servering av pølser, brus, kaker og kaffe og alle barna får premie, opplyser arrangøren.

– Foreningen har fiskeutstyr til utlån og vil også ha mark tilgjengelig. Alt er gratis og det er ingen forhåndspåmelding. Det er bare å møte opp, oppfordrer Gran JFF.

Arrangementet er et lokalt ledd i Norges jeger- og fiskeforenings landsomfattende kampanje for å få unge og voksne til å delta på fiskeaktiviteter.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken