Gå til sidens hovedinnhold

Årsmøte Gran sanitetsforening

Gran Sanitesforening holdt sitt årsmøte på LHL-huset i Gran 2. februar 2021.

Ditt Hadeland

Leder Tove Ranheim ønsket alle velkommen. Møteinnkalling og saksliste ble godkjent. Tove Ranheim ble valgt til referent. Berit Vøien Lynne ble valgt til referent. Årsmelding og regnskap ble godkjent.

Foreningen har 60 medlemmer. Det ble et år med få aktiviteter. Det ble gjennomført fem medlemsmøter og seks styremøter. På møtene har vi hatt besøk av Øyvind Haslestad, leder for Gran Frivillingsentral, Kari Avtjern og Tone Løvbrøtte fra smittesporingsteamet i Gran og Kjell Jonsebråten.

Vi har gitt støtte til NKS sine merkesaker og fond: Forskning barn/unge – Kreft- og revmatismesaken og osteoporosefondet. Vårt fadderbarn i Uganda får skolepenger.

Lokalt støtter vi Gran Frivilligsentral – Helsesportsgruppa i Brandbu og Gran jent- og guttekorps – Elevrådet ved Sanne og Trintom skoler – Maling av Lidskjalv – Gavekort til jul til de som trenger litt ekstra v/Gran helsestasjon.

Inntektene fikk vi fra salg av fastelavnsris, loddsalg på møtene og renteinntekter.

Det ble søkt om støtte for tapte inntekter p.g.a. korona og det ble innvilget.

I to måneder fikk våre medlemmer stekt og servert vaffel på Skjervum helse- og omsorgssenter. Solveig og Inger Lise samarbeidet om pynting til høsttakkefest i Ål kirke og flere medlemmer serverte kirkekaffe.

Beredskapsgruppa har smurt mat og levert, andre har sydd smittevernfrakker. Noen har pakket matposer, som var en gave fra ORKLA, til sårbare familier. Alt i samarbeid med de andre sanitetsforeningene i Gran kommune.

Fire av våre medlemmer reiste til Fredrikkeprisutdelingen i Oslo.

Styret for 2021:

Leder Grethe Saug Borgedal, nestleder Tove Ranheim, kasserer Marit Hvalstad Linvollen, sekretær Berit Vøien Lynne. Styremedlemmer Inger Prestmarken og Oddbjørg Sørli Olsen. Varamedlem Nelly Espen. Regnskapsfører Arne Espen. Revisor Oddvar Hval.

Vi takker hjertelig for alle gaver og alle som støtter oss med kjøp av lodd og fastelavnsris og all positivitet vi møter.

I de små ting frihet
I de store ting enighet
I alle ting kjærlighet

Kommentarer til denne saken