Gå til sidens hovedinnhold

Årsmøte i Brandbu Idretsforening

Ditt Hadeland

Årsmøtet ble avholdt digitalt 17. mars med i alt 18 stemmeberettigede. I henhold til gjeldende smittevernprotokoll var det en liten gruppe som arrangerte møtet fra storstua. Ordstyrer Bjørn Ola Skavern ønsket velkommen og før møtestart hadde vi hyggelig utdeling av to treningsstipend og en bragdpokal.

Treningsstipend på 20.000 kroner ble tildelt Lotta Falingen og Magnus Tuv Myhre. Stipend blir utbetalt friidrettsgruppa som administrerer stipendene. Magnus Tuv Myhre ble også tildelt bragdpokal for 2020 for fremragende innsats gjennom sesongen.

Vi gratulerer begge med en meget god sesong, og ønsker masse lykke til videre i karrieren.

Etter dette ble årsmøtet åpnet av ordstyrer Bjørn Ola Skavern.

Endret organisering

Avtroppende leder ønsket å takke alle som går ut av styret for innsatsen gjennom det vanskelige året vi har bak oss. Alle vil få en liten påskjønnelse når smittesituasjonen igjen tillater sammenkomster.

Det ble vedtatt ny organisasjonsplan og ny organisering med daglig leder. Det betyr at Brandbu Idretsforening går fra en dugnadsbasert forening, til å bli arbeidsgiver for en ansatt. Det har vært en prosess gjennom det siste året, som har ledet til denne beslutningen. Vider blir det nå ikke lenger egne gruppestyrer, men kun en gruppeleder. Gruppelederen kan sette sammen sitt eget arbeidsutvalg av frivillige for å drive aktiviteten i den enkelte gruppa. Når det ikke er valg til styre i gruppene, håper vi det blir enklere å rekruttere flinke foreldre og andre som brenner for sin idrett, til å bli med å organisere aktivitetene.

Siden helsesportgruppa ikke er noen egen særidrett i NIF, ble det besluttet å legge denne inn under svømmegruppa.

Dyktige frivillige

Året vi har lagt bak oss har vært preget av stor usikkerhet og vanskelig planlegging av aktiviteter. Vi har imidlertid dyktige frivillige i mange grupper som har greid å holde mange av aktivitetene i gang. Det har vært stor aktivitetene i de individuelle idrettene som drives utendørs. Både friidrett, kajakk og ski, har kunnet holde gode aktiviteter i gang på sommeren og i vinter. Fotballen har til tider vært helt nedstengt og seniorfotballen, har hatt et vanskelig år. Også svømmegruppa med trange garderober på Brandbu Barneskole har hatt liten aktivitet. Vår ny styrkeløftgruppe har også følt på stengt treningsrom og vanskelige kår med å trene sammen. Helsebading har måttet stå på vent, noe som har vært sårt savnet blant våre trofaste lørdagsbadere.

Brandbu Idretsforening har en solid økonomi og en veldig trofast medlemsmasse. Med over 1100 medlemmer i 7 særidrettsforbund, vi ser framover og skal jobbe knallhardt med å gjenåpne alle våre flott tilbud når samfunnet åpner opp igjen. Vi håper derfor å kunne arrangere idrettsuke for barn i alderen 6–13 år fra 21.- 25. juni.

Det nye styret i foreningen

Trond Jenserud (styreleder)

AU:
Trude Camilla Jåvold Hagen (nestleder)
Vegard Øfstaas (styremedlem)
Hanne Stikbakke Kvåle (styremedlem)
Jeanette Engen Nordvik (styremedlem)
Sajad Ramazan (styremedlem – ungd.rep.)

Gruppeledere og derav styremedlemmer i henhold til org.plan:
Friidrett – Lise Susanne Wirstad Dynna
Fotball – Tom Jensen
Ski – Anders Risendal Johannessen
Skøyter – Bjørg Johansen
Kajakk – Kjetil Flaten
Svømming – Anja Elvira Broløkken
Styrkeløft – Niklas Kanten

Daglig leder er Ove Nordberg (ansatt)

Sittende styret ønsker å takke alle som deltok på årsmøtet.

Kommentarer til denne saken