Det ble en krevende periode, men ikke først og fremst på grunn av sykdommen.

I en ny episode av podkasten Hei Hadeland forteller Astrid hvordan hun har opplevd året etter at landet ble stengt ned 12. mars i fjor.

Da hun og mannen selv ble smittet, ble de utsatt for både hets og ryktespredning på sosiale medier.

Sykepleieren forteller også om hvordan hun selv reagerte på koronavaksinen, og hvordan det er å vaksinere andre.

Podkasten kan du høre i avspilleren under eller hos Spotify.

Her kan du høre flere lokale podkaster

Hei Hadeland # 6 med Ida Nybakke Fiskvik

Ida (33) var så langt nede at hun følte at livet ikke var verdt å leve. Nå ønsker hun å bidra til mer åpenhet rundt psykisk helse, og deler historien sin om hvordan det er å leve med angst.

Hei Hadeland # 5 med Jonas Rønning

Komiker Jonas Rønning forteller om sitt forhold til Jahn Teigen, hvordan Hønefossrevyen skal markere årets jubileum og om hvordan en jobb i Nederland endte med opphold i fyllearresten. I denne episoden får du også møte selveste Kong Harald og næringslivskjendis Bjørn Kjos ... Du kan også høre episoden i Spotify eller i Apple sin podkast-app dersom du bruker iPhone.

Hei Hadeland # 4 med Trude og Margrethe Aasby Bismo

Margrethe (22) og Trude (40) Aasby Bismo forteller om jakten på kjærligheten, den store aldersforskjellen og hvordan det er å være «skeiv» på landet. Du kan høre episoden i Spotify eller i Apple sin podkast-app dersom du bruker iPhone.

Hei Hadeland # 3 med Sissel Skjervum Bjerkehagen og Line Ramsrud

Sissel Skjervum Bjerkehagen (47) får mindre kjeft på nærbutikken nå, enn da hun var redaktør i Hadeland. Line Ramsrud (41) forventer på ris og ros når hun tar på seg ledertrøya for lokalavisen. Bli bedre kjent med den nye - og den forrige - redaktøren. Du kan høre episoden i nettspilleren under, eller i Spotify.

Hei Hadeland # 2 med Amalie Driveklepp og Mari Western

Amalie Driveklepp (16) ble kjent over hele landet da hun lagde egen ballkjole av IKEA-poser. Nå skal hun delta i Kvelden før kvelden på NRK. Mari Western (32) er sokneprest i Lunner, og forteller hvordan hun nærmest havnet i yrket ved en tilfeldighet og hvorfor hun er en veldig «utypisk» prest. Hør i nettspilleren under, i Spotify eller i Apple sin podkast-app.

Hei Hadeland # 1 - Adam Douglas

Når Adam Douglas drar fra den ene utsolgte konserten til den neste på juleturné, så har han alltid i bakhodet at for noen er jula den vanskeligste tiden på året. I denne episode forteller han om sine egne opplevelser av ensom jul. Hør også hans nydelige versjon av klassikeren White Christmas. Hør i nettspilleren under, i Spotify eller Apple sin podkast-app.