Gå til sidens hovedinnhold

Avisen Hadeland kårer distriktets beste på service: Foreslå din favoritt her!

Det er registrert 1409 aksjeselskaper på Hadeland. De har kontakt med lokale kunder hver eneste dag. Service er i kjernen på det de driver med – men hvem begeistrer kundene aller mest?

Det har avisen Hadeland lyst til å finne ut, og utfordrer nå leserne til å nominere sine favoritter. Kåringen kan du følge i avisen fram til prisen deles ut under Hadelandskonferansen 12. november.

– De fleste av oss er raske med med å kritisere noe som ikke er bra. For eksempel dårlig service. I høst vil Hadeland gjerne kåre den lokale bedriften som jobber for det motsatte, nemlig god kundeservice, sier Line Ramsrud, ansvarlig redaktør og daglig leder i avisen.

Positivt blikk på næringslivet

Alle typer bedrifter på Hadeland kan nomineres, og det er du som bestemmer hva du mener er god nok service til å bli nominert i en slik kåring. Kanskje har noen gjort ekstraordinære tiltak under pandemien? Kanskje har du hatt gode opplevelser gjennom år?

– På denne måten ønsker vi å vise fram det lokale næringslivet på en positiv måte. Hadeland håper folk har lyst til å bli med ved å nominere bedrifter eller butikker – og heie fram enda bedre service på Hadeland, sier Ramsrud.

Det er åpent for alle å nominere. Det gjør du i skjemaet under. Du kan også nominere flere kandidater om du ønsker, men da må du sende inn skjemaet flere ganger.

Det er viktig at du gir en god begrunnelse for hver enkelt nominasjon, slik at juryen har et godt grunnlag når den skal gjøre sin vurdering.

Avstemning i oktober

En jury vil gjennomgå nominasjonene og velge ut finalister. Disse vil bli behørig presentert i avisen, og vi inviterer leserne til å stemme fram sin kandidat. Lesernes stemme vil veie tungt når en ny jury skal avgjøre hvem som går til topps i kåringen.

Fristen for å nominere er søndag 10. oktober.

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 06:00.