Gå til sidens hovedinnhold

Babybading og svømmeskole for de minste på Brandbu

Artikkelen er over 2 år gammel

Etter mange års pause starter Brandbu IF opp med babybading og svømmeskole i bassenget ved Brandbu barneskole i september.

Innsendt

Klubben stiller et sterkt team for å gi de yngste et best mulig tilbud. Lars Haakon Bakken (hovedinstruktør og leder av svømmeskolen) har regien, sammen med nyutdannet instruktør for babybadingen, Anja Broløkken, instruktør for svømmeskolen May-Lena Blokhus Brandser og leder i Brandbu Idretsforening, Ove Nordberg.

Ungdomssvømmere Jenny Holme og Amijet Klobucista skal være med å assistere på svømmeskolen.

Etter et meget vellykket svømmekurs vinteren-/våren 2019, kan vi endelig tilby svømmeskole for barn i alderen 5–10 år. Svømmeskolen bygger på at barna lærer gjennom lek, mestring og trygghet.

Vi har hatt egen svømmegruppe i Brandbu IF i en rekke år. Nå er tiden moden for å knytte til oss Norges Svømmeskoles eget opplegg «tryggivann». Vi er så heldig å få med oss dyktige erfarne trenere sammen med nyutdannet instruktør på babybading, samt to av våre svømmeungdommer som tar begynnerkurs for instruktører i august. Sammen håper vi at dette blir et godt team, som kan gi de minste trygghet og svømmeglede i vannet.

Svømmeskolen går over åtte kvelder med start i september.

Kommentarer til denne saken