Ny episode av «Backstage»: Adam Douglas gjorde opprør mot foreldrene

Snakker ut: Adam Douglas er snakkesalig gjest i den ferske episoden av OAs podkast «Backstage» som er ute på oa.no. arkivbilde

Snakker ut: Adam Douglas er snakkesalig gjest i den ferske episoden av OAs podkast «Backstage» som er ute på oa.no. arkivbilde

Av
Artikkelen er over 2 år gammel

Stjernekamp-stjerneskudd Adam Douglas er gjest i den rykende ferske episoden av OAs podkast.

DEL

(Oppland Arbeiderblad) Hør episode 3 nede i denne artikkelen eller søk fram «Backstage med Frode Hermanrud» i iTunes!

I den tredje episoden er det ingen ringere enn populære Adam Douglas som er gjest hos Frode Hermanrud i podkasten «Backstage». Amerikaneren på Harestua har i løpet av tv-høsten blitt allemannseie og har lørdag etter lørdag vist at han besitter de kvaliteter som skal til for å dra hjem Stjernekamp-seieren og med det kalle seg Norges beste entertainer.

Men hvordan startet det? I denne episoden av «Backstage» forteller Adam Douglas om oppveksten hjemme i Oklahoma der han gjorde opprør mot foreldrene med å velge musikken framfor å heller satse på en trygg karriere som lege eller advokat.

I år er det 10 år siden Adam Douglas plasserte gitarkofferten på norsk jord, men reisen hit har vært lang og brolagt med mange utfordringer. Så klikk deg inn på oa.no og bli med på Douglas' spennende reise fra barnekoret i Oklahoma til Stjernekamp.

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags