Gå til sidens hovedinnhold

Badering på Barnas Musikkfest!

Søndag er det klart for Barnas Musikkfest i strålende sol på Hadeland Folkemuseum. Arrangementet er et samarbeid med Operafest Røykenvik, og tilbyr en eget fargesprakende dag med lyd og ulyd -bare for barna.

Ditt Hadeland

Smittevern er viktig, selv om det er litt kjedelig. Særlig for de minste. For å hjelpe oss å holde meter’n oppfordrer arrangørene alle barn til å ta med seg baderingen sin. Badering er den morsomste måten å overholde smittevernregler på, og samtidig kommer publikum til å se veldig kule ut.

På grunn av smittevern vil det på søndagen være to forestillinger med «Kræsj i mamelukken» av Runa Bergsmo med 200 plasser.

LES OGSÅ: Festivalsamarbeid på Hadeland: – Vi ønsker å gi ungene festivalfølelsen

Kræsj i mamelukken er en barnekonsert med kræsj bang bom og masse artig musikk.
Vet du kanskje ikke hva en mamelukk er? Det er en kjempestor underbukse. Frøken Frikadello har tatt på seg den fineste hun har, for hun og bandet hennes er invitert på fest. Men så blir det kræsj i mamelukken!
Når noe går galt er det fint å ha en god venn. Kosebamsen Bjarne Bjørn er en sånn venn. Eller du kan bare si som Frøken Frikadello: Gjort er gjort, prompa er prompa!
For dem som liker kaniner blir det ekstra fint å høre sangen om Lille Rosin. Men guttene i det tøffe Mamelukkbandet er altfor tøffe til å bry seg om kaniner og kosedyr. Det sier de i hvert fall...

Før og etter forestillingen kan barn møte museets egen løve, og i det Kreative Musikkhjørnet til Yann Bougaran kan barn synge sin egen tegning.

Gran jente- og guttekorps serverer gode ting å spise og drikke.

Av smittevernhensyn oppfordrer arrangørene alle til å forhåndskjøpe billetter digitalt.

Les også

Andrea (32) og Jo-Terje (36) gleder seg til ny sesong: – Det er rørende å se hvor mye folk har behov for opplevelser

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 06:00.