Etter litt om og men, to EP utgivelser og en full lengder, andre prosjekter og ikke minst hvile, er nå «Barske Karer» på gang igjen
med nye og gamle, drøye 10 år etter siste samling.

Fem mann, fordelt på trommer, bass, to gitarer og vokal jakter på det ultimate rockriffet og den perfekte melodien til de riktige ordene. Litt skeivt, men med komp så tette som hamster-rumper skal de norske tekstene ut. Kara har også en løpende avtale med
brettvirtuosen Arne Martinussen som beriker, tåkelegger og ikke minst inspirer til enda mer og enda breiere.

Norsk rock, rock spilt med norske tekster, har ikke bare etablert seg som begrep, det har blitt en kvalitet i norsk musikk kultur. Norske tekster krever mer av deg som lytter og som musiker. Barske Karer har fokus på tekst og skriver mellommenneskelige ting som nødvendigvis ikke bare er kjærlighet, samt litt undring over menneskeheten og tidens tann.

«Barske Karer» har vært i studio og nye spor blir produsert, men uten utgiver. Vi lar kreativiteten blomstre.

Om «Nådeløs»

Nådeløs er et rockeband som oppsto i 2019 fordi det er altfor få rockeband som synger på norsk og som spiller skikkelig rock n roll og med tekster som alle kan kjenne seg igjen i.

Bandet signerte platekontrakt med FaJo Music AS i oktober 2022 og jobber nå med et nytt album. Med musikere fra Hadeland som har god erfaring fra flere andre musikkprosjekter, så er dette gutter som vet å hente fram det beste i lokalet de spiller i! Her blir det servert egne låter og cover i en god miks og gjerne en allsang eller to i et forrykende sceneshow.

Bandet består av Mads Sørlie (sang/bass), Marius Thorset (kor/gitar), Gudmund Larsen (kor/gitar) og Bjørn-Sindre Helgeland (trommer). Dette er musikere som vet å drive fram den gode stemningen og du kommer garantert til å kjenne at rockefoten rykker og har du ikke headbanget før, så vil du gjøre det nå! Rock on!