Besparelser i Gran kommune

Av
DEL

MeningerDette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.Jeg leser i Hadeland at det vurderes å legge ned en barnehage ved Sittpåsletta. Som kommunen sier, vi må spare penger overalt hvor vi kan.

Barnehager er ikke det som er viktigst hos en gammel ungkar.

LES OGSÅ: Foreldrene reagerer på at utebarnehagen kan forsvinne: – Vi forstår ikke at det kan være store innsparinger å hente

Men, de fleste innbyggere har fått med seg at Sagatangen, hvor man for ett par år siden snakket om 400 millioner, nå er tallet pluss/ minus 700 millioner.

Hadde vært hyggelig å bli informert av kommunen om det som kalles konsekvensanalyser og om kommunen vil være i stand til å yte service til skole, barnehager samt å drifte sykehjem, pleiehjem etc.

Skoler skal holdes ved like, kanskje moderniseres og så videre.

Kanskje en detalj men viktig for meg. Jeg er bruker av bibliotekene som er viktige både for unge, voksne og eldre. Jeg ville bli veldig lei meg hvis for eksempel rådmannen sier at vi har for dårlig råd til å opprettholde bibliotektilbudet. Jeg er ikke alene om å bli meget skuffet hvis bibliotekene forsvinner.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken