Sesongstart med RoadShow for MC-folket

TRAVLE KARER: MC-folket våkner til live etter en lang vinter og Reimar, Geir Ivar (i midten) og Tor har mer enn nok å gjøre i tillegg til å forberede den store RoadShow dagen 23. april.

TRAVLE KARER: MC-folket våkner til live etter en lang vinter og Reimar, Geir Ivar (i midten) og Tor har mer enn nok å gjøre i tillegg til å forberede den store RoadShow dagen 23. april. Foto:

Av
Artikkelen er over 2 år gammel

Snart er MC-sesongen i gang for fullt. En riktig god forsmak blir servert på Andfossen hos Hadeland MC og Fritid 23. april.

DEL

Til alle motorsykkelinteresserte hadelendinger er det bare å krysse av i kalenderen først som sist.

For første gang får distriktets eneste forhandler av nye motorsykler besøk av MC-importør Kellox, som en del av dere landsomfattende RoadShow tur. Helt enkelt en tur hvor de kjører innom sine MC-forhandlere med en svær trailer hvor de har med seg årets modeller av Moto Guzzi, Honda og Aprilia, klare for prøvekjøringer. En god anledning til å kikke nærmere på og altså ikke minst prøvekjøre MC-drømmen.

Hos Hadeland MC og Fritid, som ble en tremannsbedrift fra nyttår etter at motorsykkelmekaniker Geir Ivar Bredgaten ble ansatt, er det allerede travle tider. Karene vil heller ikke ligge på latsiden fram til RoadShow dagen. Vinterlagrede sykler skal utleveres og ting skal gjøres klar til importørens besøk.

– Dette er mer enn en trailer som kommer og setter av noen sykler, forteller innehaver Tor Opsahl til I Farta en drøy uke før RoadShow dagen.

Han gleder seg til dagen og ser fram til at mange kommer. Pølsekoker er innkjøpt, forteller han og han vil selv sammen med sjefsmekaniker Reimar og nyansatte Geir Ivar sørge for serveringen.

Flere utstyrsleverandører er invitert som utstillere. I tillegg kommer Hadeland Trafikkskole, forteller Opsahl videre. Han vil også invitere NAF MC Hadeland til å være til stede den 23. april på Andfossen. Og det er gode værprognoser ifølge langtidsvarselet fra yr.no.
 

FULLT UTSTYRT: De som møter opp på RoadShow dagen vil også ha muligheter for gode tilbud i det gode utvalget Tor Opsahl har i sin Hadeland MC og Fritid butikk.

FULLT UTSTYRT: De som møter opp på RoadShow dagen vil også ha muligheter for gode tilbud i det gode utvalget Tor Opsahl har i sin Hadeland MC og Fritid butikk. Foto:

Artikkeltags