Denne gjengen skal stille ut bilder på UKM i helga

SOSIALT: Fra venstre: Mikael Kanten, Alexander Lindberg, Truls Gilebo og Martin Hvalberg. Disse fire storkoste seg på fotokurs.

SOSIALT: Fra venstre: Mikael Kanten, Alexander Lindberg, Truls Gilebo og Martin Hvalberg. Disse fire storkoste seg på fotokurs. Foto:

Av

I helgen arrangerte Fotograf BT Stokke i samarbeid med kulturskolen et gratis fotokurs for ungdom.

DEL

Dette kurset var i forbindelse med UKM som arrangeres lørdag 1. februar. Målet med kurset var å bli en mer kreativ fotograf og deltakerne lærte mye om blant annet vinkling, lys og motiv, samt å redigere bilder både på telefon og på pc.

Kurset varte i seks timer, tre timer på lørdag og tre timer på søndag.

Deltakerne var forventet å ta bilder også utenom kurset så de hadde flere bilder når de kom på søndag enn da de dro på lørdag.

SAMARBEID: Truls og Alexander gir hverandre tilbakemeldinger på bildene.

SAMARBEID: Truls og Alexander gir hverandre tilbakemeldinger på bildene. Foto:

Den første dagen gikk for det meste med til å ta bilder utendørs og søndagen var til å redigere, printe ut og ramme inn bildene.

Hvis du vil se bildene som ungdommene tok vil de være utstilt på Hadeland videregående skole i forbindelse med UKM, eller så kan du komme på showet og se de på projektor.

LÆRERIKT: Martin Hvalby går i niende klasse. Martin liker å drive med foto på fritiden. Han meldte seg på kurset fordi det hørtes gøy ut og fordi han liker å ta bilder. Han syns kurset har vært artig og lærerikt. Han lærte også på kurset at hva som helst kan bli et  bra og spennende bilde.

LÆRERIKT: Martin Hvalby går i niende klasse. Martin liker å drive med foto på fritiden. Han meldte seg på kurset fordi det hørtes gøy ut og fordi han liker å ta bilder. Han syns kurset har vært artig og lærerikt. Han lærte også på kurset at hva som helst kan bli et bra og spennende bilde. Foto:

HJELPSOM: Alexander Time Lindberg tok bilder for Brandbu ungdomsskole på ballet i år. Han meldte seg på kurset fordi han hadde lyst til å lære nye ting innenfor foto og prøve noe nytt. Alexander er veldig fornøyd med kurset og mener Bjørn Tore Stokke er veldig flink og hjelpsom.

HJELPSOM: Alexander Time Lindberg tok bilder for Brandbu ungdomsskole på ballet i år. Han meldte seg på kurset fordi han hadde lyst til å lære nye ting innenfor foto og prøve noe nytt. Alexander er veldig fornøyd med kurset og mener Bjørn Tore Stokke er veldig flink og hjelpsom. Foto:

LÆRE MER: Truls han har vært med på et lengre fotokurs med BT Stokke før og har deltatt på UKM to ganger med fotografier. Han går første året på medier og kommunikasjon og tok ball bildene for Brandbu ungdomsskole i år. Han meldte seg på fotokurset fordi han ville lære mer om foto.

LÆRE MER: Truls han har vært med på et lengre fotokurs med BT Stokke før og har deltatt på UKM to ganger med fotografier. Han går første året på medier og kommunikasjon og tok ball bildene for Brandbu ungdomsskole i år. Han meldte seg på fotokurset fordi han ville lære mer om foto. Foto:

FORNØYD:  Mikael Myhre Kanten meldte seg på fotokurs fordi han har lyst til å jobbe med foto i fremtiden og lære nye triks. Mikael som går andre året på medier og kommunikasjon har litt erfaring fra skolen. Han er veldig fornøyd med kurset.

FORNØYD: Mikael Myhre Kanten meldte seg på fotokurs fordi han har lyst til å jobbe med foto i fremtiden og lære nye triks. Mikael som går andre året på medier og kommunikasjon har litt erfaring fra skolen. Han er veldig fornøyd med kurset. Foto:

Artikkeltags