Gå til sidens hovedinnhold

Bli bedre kjent med Line (41) som er ny redaktør i Hadeland: – Jeg har klart å miste lappen to ganger i karrièren min

Artikkelen er over 1 år gammel

Den nye redaktøren Hadeland Line Ramsrud (41) er tidligere toppsyklist, men det er ikke bare på sykkelsetet at hun har holdt tempoet oppe. Nå kan du bli bedre kjent med henne i en ny podkast-episode.

– Selv om det ikke var i jobbsammenheng så har jeg klart å miste lappen to ganger i min karriere som journalist og redaktør. Den første gangen var jeg uten lappen i tre måneder og den andre i sju måneder. Den siste gangen måtte jeg kjøre opp på nytt, forteller Line Ramsrud i en ny episode av podkasten Hei Hadeland.

Mandag 13. januar er 41-åringen på plass i jobben som ansvarlig redaktør og daglig leder i avisen Hadeland.

Hun tar over jobben etter Sissel Skjervum Bjerkehagen (47) som startet i tilsvarende stilling i Ringerikes Blad 7. oktober. I mellomtiden har Siv Storløkken vært konstituert redaktør for lokalavisen.

I den ferske podkasten forteller også Sissel Skjervum Bjerkehagen hva hun savner, og ikke savner, ved jobben i Hadeland.

De to redaktørene diskuterer også temaet kvinnelige ledere.

– Det er mange middelmådige menn i sjefsstillinger som leverer under middelmådig, men som likevel får sitte. Hadde en kvinne sittet i samme stilling og gjort en like middelmådig jobb, så hadde hun vært ute for lengst, sier Line Ramsrud.

Podkasten kan blant annet høres i nettspilleren under eller i Spotify.

Hei Hadeland # 3 med Sissel Skjervum Bjerkehagen og Line Ramsrud

Sissel Skjervum Bjerkehagen (47) får mindre kjeft på nærbutikken nå, enn da hun var redaktør i Hadeland. Line Ramsrud (41) forventer på ris og ros når hun tar på seg ledertrøya for lokalavisen. Bli bedre kjent med den nye - og den forrige - redaktøren. Du kan høre episoden i nettspilleren under, eller i Spotify.

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 06:00.