Gå til sidens hovedinnhold

Kundetur til Mohagen endte med ny bobil

Artikkelen er over 3 år gammel

Mohagen Bil satser for tredje året på rad mye penger på sine kunder. Odd Amundsen kvitterte med å kjøpe seg ny bobil.

– Egentlig er den ikke ny da. Det er jo en brukt bobil. Men betydelig bedre enn den forrige jeg hadde. Det er hemmelig, altså, men vi får satse på at nyheten ikke når til dalen så fort, ler Odd Amundsen.

Han var en av 350 gjester på bobilcampen til Mohagen Bil denne helga. Lørdag var åpen messe i Mohagen, der gjestene på campingen var spesielt invitert. Der er det mulig å bli fristet, noe Amundsen ble.

– Tar kundene på alvor

– Det endte med kjøp ja. Det er hyggelig å handle av denne forhandleren. De tar kundene på alvor, og det de gjør for oss denne helgen er helt enestående. Det er veldig god kundebehandling, sier Amundsen.

Bildeserie

BILDESERIE: Mohagen Bil - messe og camping

 

Markeds- og økonomiansvarlig Mari Marthe Rækstad er fornøyd med helgen og at oppslutningen er så god. Hun mener pengene de bruker er verdt det

– Vi er helt klart av den oppfatningen. Gode relasjoner til kundene våre er utrolig viktig, og dette er noe som sprer seg. Vi har kunder som kommer langveis fra for å handle hos oss. Det betyr mye, sier hun.

Landets største

Mohagen Bil er landets største forhandler av Solifer bobil. Importøren Soliferpolar AS holder til i samme bygg i Mohagen. Ola Heggen er daglig leder, og han er fornøyd med helgen. Der han blant annet fikk vist fram isbjørnen de kjøpte fra Urbane Totninger.

 

– Det har vært ei god helg på alle måter, og vi får knyttet gode bånd til kundene. I tillegg til at vi gir gode råd og veiledning til de som ønsker det, sier han.

Rækstad er glad for helgen også fører med seg noen salg.

– Det blir rundt 20 salg denne helgen, og sikkert noen flere i etterkant. Mohagen Bil er i stadig vekst, og vi har solgt over 200 biler så langt i år, sier hun.

Stor stemning

Hele Rosendalsbanen var omgjort til camping i helgen, og her var det på det meste 140 bobiler. Stemningen ble selvsagt god og det var mange sosiale sammenkomster rundt om på plassen.

 

– Alle våre kunder får ligge her gratis, samt at de fikk inngang i festivalteltet fredag med middag og servering i våre lokaler lørdag. Fredag formiddag var det grilling her i regi av Hadeland Bilskade, forteller Rækstad.

Hun vil ikke tallfeste hvor mye penger Mohagen bil bruker på Oktoberfesten, men det skal dreie seg om et solid sekssifret beløp.

En runde på plassen lørdag viste at alle var svært godt fornøyd med opplegget. Blant dem var ekteparet Tom Arild og Bente Løkken fra Kapp.

– Det de gjør for kundene sine er enestående. Dette er et supert opplegg, kommenterer de.

Mohagen spanderte ikke billett til arrangementet lørdag, men noen av deltakerne på campingen hadde skaffet seg billett selv. Resten ble på campingen, der det var lagt opp til bålkos og festligheter utover kvelden.

 

Kommentarer til denne saken