Bokbussen kommer

TIL HARESTUA: Bokbussen i Viken kommune.

TIL HARESTUA: Bokbussen i Viken kommune. Foto:

Av

Bokelskere på Harestua: Bokbussen kommer 19. januar.

DEL

Innsendt Nå blir det igjen muligheter til å låne bøker på Harestua. Dette kommer i tillegg til at hovedbiblioteket i Lunner på Roa har utvidet åpningstider, og meråpent bibliotek er under planlegging.

Bibliotekbussen kommer første gang til Harestua 19. januar. Stoppestedet er utenfor Rema 1000.

Prøveprosjekt

Dette tilbudet er i første omgang et prøveprosjekt tidsbegrenset for våren 2021, og planen er at bussen skal komme regelmessig en gang i måneden. En forutsetning for at det skal fortsette er naturligvis at tilbudet blir brukt og satt pris på av brukerne, så her er det bare å komme i gang med å bestille bøker.

Dere finner informasjon om hvordan dere kan gjøre dette på Lunner bibliotek sine hjemmesider eller på Viken fylkesbibliotek sine hjemmesider.

Bestill i forkant

Vi ønsker å komme i gang med dette så raskt som mulig fordi vi ser at det er mange som låner og leser bøker nå i disse koronatider. Men dette legger også visse begrensninger, og foreløpig er det ikke lov å gå inn i bussen. Dere bestiller bøker og så får dere disse utlevert i poser, på samme måte som vi gjorde da koronaen slo til våren 2020.

Ikke nøl med å ta kontakt med Lunner bibliotek hvis du lurer på noe. Ansatte på Viken fylkesbibliotek svarer også gjerne på spørsmål.

Nasjonale lånekort fungerer, men ta kontakt så ordner vi om du bare har lokalt kort.

Bestillingsfrist: I god tid før bussen kommer til Harestua.

Vi gleder oss til å åpne bussen på Harestua!

Send oss tekst og bilder «

Bidra til Ditt Hadeland! Vi oppfordrer deg til å fortelle om arrangement du har vært på.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken