Gå til sidens hovedinnhold

Andrine realiserte drømmen

Artikkelen er over 5 år gammel

Andrine Nyhus Rækken (25) har drømt om å skape sin egen arbeidsplass. Tirsdag åpnet hun skjønnhetssalong i Brandbu.

Brandbu: – Jeg har drømt om dette siden jeg var 17. Dette er min store lidenskap, sier den unge innehaveren av Andrines Velvære på Augedalstorget.

Hun hadde føråpning for familie og venner mandag, og tar imot kunder til behandling fra og med torsdag.

– Det har vært stor pågang, og september begynner å bli fylt opp. Det er veldig morsomt.

– På tide med slikt tilbud

Nyhus Rækken er utdannet hudpleier, og har flere kurs og utdanning innen make up, negler, mote og styling. Spesialområdet er øyenbrynsdesign.

– Det har jeg tatt videreutdanning i. Jeg har seks år i bransjen, og har jobbet på salongen Cosmobeauty i Oslo de fire siste årene. Som både fagansvarlig og daglig leder, forteller hun.

Men hjemlengselen ble for stor, og nå bor hun, samboeren og sønnen i Brandbu.

– Det er ekstra morsomt å åpne en slik salong hjemme i Brandbu. Det er på tide med et slikt tilbud her, sånn at folk ikke trenger å reise så langt, sier Nyhus Rækken.

Hun ramser opp tilbud som hudanalyse, brudepakker, make up-kurs, massasje, manikyr, farging av vipper og bryn, ansiktsbehandlinger og hårfjerning.

Egne kvelder for gutta

– Det er mulig det blir enda mer massasje etter hvert, i samarbeid med noen andre. Jeg selger også sminke og hudprodukter, og kommer til å arrangere jente- og guttekvelder, make up-kvelder og hudanalyse-dager etter hvert, sier Nyhus Rækken.

– Jeg har lagt ned mye tid og penger i dette, og håper at satsinga gir resultater. Foreløpig driver jeg alene, men jeg har lyst til å ansette flere med tid og stunder. Vi får se hvordan det går, sier hun.

Kommentarer til denne saken