BU med medlemsøkning

DELEGATER: Fra Gran/Brandbu og Jevnaker BU. Foto: privat.

DELEGATER: Fra Gran/Brandbu og Jevnaker BU. Foto: privat. Foto:

Artikkelen er over 3 år gammel
DEL

BU-årsmøteTradisjonen tro ble årsmøtet i Oppland Bygdeungdomslag også i år arrangert på Sanner hotell på Granavollen.

– Vi i Gran/Brandbu bygdeungdomslag gruset målet om 100 medlemmer i 2016, vi oppnådde hele 113. Vi fikk dermed ha med oss fem delegater på årets årsmøte, opplyser bygdeungdomslaget i en pressemelding.

På årsmøtet ble det diskutert hva lokallagene i Oppland Bygdeungdomslag felles skal arbeide med i det nye arbeidsåret. Alle hadde mulighet til å gå opp på talerstolen for å fremme sine saker.

Etter møteslutt på lørdag ble det arrangert bankett. Under middagen ble det delt ut noen priser til personer som har utmerket seg i året som har gått. Sofie Sangnæs fikk prisen for årets juniortevler, og Tonje Grini fikk kulturprisen. Det er tevlingspris for både junior og senior, men begrunnelsen er den samme. Den som vinner prisen har tevlet mye under både fylkesarrangementer og sentrale arrangementer, og det er en bonus å gjøre det godt. Sofie oppnådde blant annet norgesmestertitler i borddekking og osteanretning, og har vært på pallen flere ganger i andre tevlinger. Kulturprisen går til en person som har vist spesielt stort kulturelt engasjement. Tonje har vært en pådriver i flere år for kulturmønstring, og deltatt i flere swingtevlinger.

Andre del av møtet fortsatte på søndag, og etter mer debattering var det duket for valg. Lokallagslederen i Gran/Brandbu, Solveig Bleken ble valgt inn som ny organisatorisk nestleder i fylkesstyret i Oppland.

Artikkeltags