Årets utgave av Barnas Fiskesommer var litt spesiell da den var en del av markeringen Vår Dag i frivillighetens år 2022. Totalt deltok 10 voksne og 37 barn.

Vi hadde fått støtte til arrangementet fra Sparebankstiftelsen DNB. I den forbindelse arrangerte vi også en åpen fiskekonkurranse.

Alle barna fikk ved påmelding en grønn t-skjorte, hvit bøttehatt og en buff. Etter påmelding ble det fisking med assistanse fra dyktige instruktører fra Gran og Lunner JFF, natursti, pølseservering og bading. Etter hvert som ungene ga seg fikk de premie for deltakelse og diplom.

Fiskebittet var ikke det beste denne dagen, men det var flere som fikk fisk, og det så ut til at alle koste seg og var fornøyde med dagen. På slutten ble fisken veid og premier utdelt fra et rikholdig premiebord.

Resultater fra fiskekonkurransen - klasse barn:

1. Lars Stuenes - 760 gram

2. Kasper Oseth - 420 gram (også største ørret)

3. Johan Morstad - 30 gram

Resultater fra fiskekonkurransen - klasse voksen:

1. Geir Lynnebakken - 980 gram

2. Hans Petter Johansen - 480 gram

3. Jan Olav Oseth - 260 gram (vant også største abbor med 220 gram)

Det ble også trukket ut tre premier sponset av Stonefly blant alle påmeldte. Vinnerne her ble Thea Madelen Ruud Olsen, Anders Søgård Lien og Jan Olav Oseth.

Vi må rette en stor takk til alle fra både Gran og Lunner JFF (ingen nevnt ingen glemt) som bidro til at dette ble et vellykket arrangement. Ikke minst takk til alle som deltok og ellers var med.