Høstfest på Bergosenteret

Av
DEL

MeningerBergosenterets Venneforening ble opprettet for 10–11 år siden og hensikten var å redde dagtilbudet til de eldre fra nedleggelse. Det måtte skaffes penger! Handelsstanden og private givere var ivrig med. Senteret ble reddet. Julemesse med kakesalg og mye annet har siden vært en god inntektskilde. I tillegg til kommunens ene ansatte går syv damer i turnus og deltar med frivillig arbeidsinnsats hver torsdag.

Venneforeningen har i tillegg pusset opp peisestua. Kjøpt inn nye salongmøbler og dekketøyskap. Nytt middags- og kaffeservise og nye tidsmessige kjeler bl.a. Det er med andre ord en god del ting som brukes, også ved utleie til andre, som er Venneforeningens eiendeler. Dessverre så hender det at ting forsvinner, men ettersom senteret bare er åpent hver torsdag, så passer kanskje ikke åpningstiden for dem som eventuelt har lånt med seg utstyr hjem til å få levert tilbake.

Det arrangeres sommertur, handletur vår og høst, hvor Venneforeningen bidrar med skyssutgiftene. Trimtilbud er også etablert på torsdagene.

Siste arrangement var søndag 10. november. Da inviterte Venneforeningen beboere, brukere og beboere på det nye omsorgssenteret på Roa, til hyggesøndag. Det ble servert karbonade- og ostesmørbrød, samt kaffe og bløtkake.

Det var allsang og underholdning ved Art Van Vliet og datter Esther på henholdsvis piano og fløyte. Art hadde i tillegg laget en blomsterquiz som slo godt an. Trekning av mange fine gevinster gitt av bl.a. Brannkassa, Europris og en flott fruktkurv fra Bunnpris på Roa. I tillegg var det gratis bingo med blomstergevinster. En hyggelig ettermiddag for ca. 30 deltakere.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags