Blir du med på dugnaden?

Foto:

Av
Artikkelen er over 4 år gammel
DEL

LeserbrevVi er to småbarnsmødre som har en drøm: At vi den 24. oktober kan telle opp en bunke med penger og si «Dette var jammen litt av en dugnad! Når hadelendingene møter opp i samlet tropp, så monner det. Tenk hvor mange barn som kan møte vinteren litt varmere, litt mettere og litt tryggere, bare fordi noen brukte en lørdagskveld i kultursalen». Sagt på en annen måte: 24. oktober arrangerer vi artistdugnad for flyktninger i Hadeland kultursal. Rubb og stubb går til Redd Barnas arbeid for flyktningbarn.

* Her er 16 gode grunner til å komme: Adam Douglas, Henning Klevmark og Vidar Løvstad fra Hjerterknekt, Janne Hea Svebakken, Retrojuntaen (Ragnar Strandbakke, Arne Martinussen, Bjørnar Rudsengen, Nils Erik Strømnes, Hans Johan Strømnes og Stig Fallingen), Kristin Bjerkerud, flyktninger bosatt i Gran og Lunner, Vibeke Petterson og Bjørn Tømte, Kirsten Jåvold Hagen, Tre blide karer (Ole Kristian Egge, Arne Bilden og Rolv Olav Eide), Marit Sverresson, Ann Beate Solstad Eide, Ulla-Mari Brantenberg (utlodning av glass), Østre Gran bygdekvinnelag (mat og drikke i pausen) og Jan Reidem (konferansier).

Trenger du flere? Her er noen til:

· Krigen i Syria har drevet over 11 millioner mennesker på flukt, halvparten av dem barn. De trenger nødhjelp; mat, drikke, varme klær og tepper før vinteren kommer, de behøver beskyttelse.

· Én konsertbillett på 300 kr dekker mat til et barn på flukt i åtte dager, inkludert melk, brød, kjeks og proteinkilder som tunfisk eller kylling.

· 3 billetter gir en familie på flukt en pakke som inkluderer et telt, en lommelykt med batterier og sovematte, så de har det mest nødvendige utstyret for å holde familien skjermet og trygg.

· En fullsatt sal er et synlig bevis på solidaritet.

· Du blir med på en gedigen dugnad hvor mange har bidratt; fra Tint kommunikasjon som trykker opp alt materiell, til Hapro som sponser de få utgiftene vi har, Aleksandersen lyd og lys som stiller gratis, Inge Lauwers sørger for scenografi, ja, lista er lengre enn dette. Som publikum er du med på den!

· Redd Barna er til stede for barna hele vegen; der de kommer fra, langs strendene i Middelhavet, gjennom Europa og her i Norge. De bruker 87,8% av sine penger på arbeid for barn, mens 12,2% brukes på administrasjon og til å skaffe flere penger.

· Mange bekker små, gjør en stor å: Får vi fullsatt sal, kan vi si at hadelendingene på én kveld samlet inn over 100 000 kroner til Redd Barna!

· Så mange lokale musikere på ett brett er ikke hverdagskost. Tenk å både få oppleve dem, og bidra til noe bra samtidig!

Ble du overbevist? Da synes vi du skal gå inn på nettsidene til Hadeland kultursal og bestille billett, eller kjøpe på automaten i Gran bibliotek eller på Gran rådhus. Da er du garantert plass.

 

Så mange lokale musikere på ett brett er ikke hverdagskost. Tenk å både få oppleve dem, og bidra til noe bra samtidig!

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags