Frode Skibrek: Permittert drosjesjåfør

Av
DEL

MeningerDette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.Dette hadde jeg aldri trodd jeg kom til å si, og jeg er ikke glad for å si det, men noen må kalle en spade for en spade.

Det er på grunn av den flotte norske dugnadsånden og frivilligheten i Norge jeg nå sitter permittert. Alle som har meldt seg til å kjøre dagligvarer, piratsjåfører som ikke skjønner at av og til er det kanskje greit å heller la oss profesjonelle ta oss av ting, og et næringsliv som heller samarbeider med frivillighetssentraler enn etablerte næringsdrivende om å få i stand transport av hjemkjøring av varer.

Frivillighet er og har alltid vært en av grunnsteinene til hvordan Norge har kommet seg dit landet er i dag. Men nå er vi i en situasjon hvor det i verste fall kan koste liv. Feil person på feil sted til feil tid kan fort ende opp med flere smittede. Drosjeeiere og sjåfører landet over jobber dag og natt med renhold og hygiene for at dere passasjerer skal være trygge mot smitte når dere bruker oss. Det er en sikkerhet man ikke har hos de frivillige.

Tenk litt på det neste gang du setter deg inn i ei drosje. Vi lever av det. Og vi gjør det for kundene våre.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken