Anne Marie Hvattum: Så heldige vi er!

Anne Marie Hvattum.

Anne Marie Hvattum. Foto:

Av
DEL

MeningerVed to anledninger dette året har jeg vært så heldig å bli invitert til gaveutdelinger: Fra Sparebankstiftelsen Gran og Varigfondet.

Dette betyr da at søknadene våre er innvilget, og vi kan iverksette planer. Stor stas, selvfølgelig!

Og som lesere av lokalavisen får med seg: Disse stiftelsene deler ut penger nesten hver uke! Siden starten i 2010 har Sparebankstiftelsen delt ut mer enn 75 millioner kroner her i Gran!

Skianlegget på Lygna, Lushaughytta, Størenslunden, Ung Hadeland har fått millionbeløp. Hva hadde skjedd uten disse gavene tru? Og ikke minst har alle elever i «storskolen» fått nye PC-er de tre siste årene.

Varigfondet har delt ut 11 millioner de siste åra – mest til tiltak for barn og unge, men også andre har fått penger bevilget av gavmilde styrer.

Vi har sett at Sparebankstiftelsen DNB og Sparebankstiftelsen Jevnaker, Lunner og Nittedal «strør om seg» med millioner av kroner på Hadeland til beste for de med kreative ideer som sørger for vekst og positivitet i lokalsamfunnet. Jeg håper virkelig at de som styrer disse stiftelsene og fondene får den takk de fortjener! Disse gavene utgjør den store forskjellen i mange prosjekt. Tusen takk.

Nå har det 35 år gamle golvet blitt nytt: – Jeg har jo vært med på å slite det ned

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags