Gran kommune: Vi trenger din innsats fortsatt!

Et samlet politisk Gran anmoder alle om fortsatt å følge smittevernreglene. Faren er ikke over!

Et samlet politisk Gran anmoder alle om fortsatt å følge smittevernreglene. Faren er ikke over! Foto:

Av
DEL

LeserbrevDet er seks uker siden landet vårt stengte ned på grunn av corona-pandemien. På vegne av alle politiske partier i Gran ønsker ordfører og gruppeledere å takke dere innbyggere for at dere så lojalt følger de råd og retningslinjer som til enhver tid gjelder.

Det er viktig for oss å understreke at faren på ingen måte er over! Det vil være smitte i samfunnet i lang tid framover. Vi må forvente stadig nye smittetilfeller, men må samtidig gjøre alt vi kan for at smitten ikke kommer ut av kontroll. Det beste forsvaret mot dette er at vi alle fortsetter å vaske hender, holde avstand og holder oss hjemme ved sykdom. Og fremdeles gjelder regelen om å unngå grupper på mer enn fem mennesker utenom egen husstand.

Dette er ekstra viktig nå som en gradvis gjenåpning av samfunnet har startet. Barna våre får begynne i barnehage og skole igjen, frisører, fysioterapeuter og tannleger er blant virksomhetene som får starte opp igjen og enda flere kan begynne å jobbe. Dette skjer i kontrollerte former og vil derfor, ifølge ekspertene, ikke medføre stor økning i smitterisiko. Det som derimot er faren er hvis for mange nå tenker at det ikke er så farlig lenger. At vi kan begynne å leve som før i hverdagen. Det kan vi ikke!

Kjære alle sammen; Vi trenger deres innsats fortsatt! Følg myndighetenes råd og retningslinjer.

Ta vare på deg selv, dine nærmeste og de du kjenner som er mest sårbare. I disse vårdagene er det så mye vi kan nyte – selv med anbefalt avstand og forsiktighet.

Med ønske om en annerledes og god vår!

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags