Anne Ingeborg Raade: Kjære politikere i Lunner kommune

Grindvoll barnehage

Grindvoll barnehage Foto:

Av
DEL

Meninger«Noen her, noen andre der og kanskje et par stykker dit. Også setter vi opp et par lettvegger og flytter et gjerde og putter noen inn der også. Fordi kommunen tror det er BILLIGST.»

Barna våre er ikke gjenstander. De er små mennesker - de er framtida vår. De fortjener ikke å stues bort i gamle gymsaler eller gjerdes inn på en impulsiv uteavdeling, fordi kommunen var desperat etter å spare noen kroner. De fortjener heller ikke å måtte stå opp enda en time tidligere om morgenen fordi mamma må kjøre en omveg på 50 minutter for å levere i barnehagen før jobb, fordi det er kun der det er plass.

Hvert enkelt barn som går i Grindvoll barnehage har en god grunn til nettopp det - om det er geografi, barnehagens størrelse, relasjoner, kvalitet, uteområdet, gode vennskap, de ansattes kompetanse, tett oppfølging - uansett hva grunnen var i utgangspunktet har de gode grunnene blitt flere med tiden. Vi foreldre er alle enige om at Grindvoll er den beste barnehagen for akkurat vårt barn. Ikke alle finner sin plass i store grupper, ikke alle er komfortable sammen med 90 andre barn. Skal alle nå tvinges inn i store barnehager, som bare blir større og større?

Nå har vi mistet mange nok barnehager og valgmuligheter i Lunner. Grindvoll barnehage kan fortsatt reddes.

Kjære folkevalgte, tenk med hodet og hjertet, og ikke med lommeboka. Det er på tide å velge side med folket som satte sin lit til dere og valgte dere inn.

Dere har én stemme i denne saken 13. februar - bruk den klokt.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags