Vidar Myhrstuen: Nedleggelse av Grindvoll barnehage

Grindvoll barnehage.

Grindvoll barnehage. Foto:

Av
DEL

MeningerDette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.Jaja, nå igjen!

Sånn er det å bo i utkanten, enten vi tilhørere Oppland eller Viken.

Mest om å gjøre å rasere noe som er bra. Tragisk når det er fremtiden det her er snakk om. De som kanskje skal tørke politikerne bak, når de en gang flytter til Harestua. De mister en trygg å bra barnehageplass. Alt dreier seg om økonomi, dessverre. Lite om annet!

Men hvis vi tar for oss alle innbyggerne i Løken krets (kan vel si det fortsatt?), tar vi skatten til åtte–ti av skattebetalerne her, så kan barnehagen fortsatt drives.

Enda vil det være penger igjen til merkostnadene vedr. det nye sykehjemmet på Harestua. Vi på Grindvoll er vant med å hjelpe til, å bidra til det gode, derfor synes jeg det ikke er så mye forlangt å kreve litt tilbake, etter at også vi på Grindvoll har betalt skatter til Lunner kommune , helt siden Lunner ble egen kommune.

I min tid har det meste av Grindvolls skattepenger blitt brukt på de «sørligere» områder.

Vi fikk (for ikke å glemme) kommunal kloakk i 1982. Ikke verst?

Så fikk vi jo ny asfalt for et par år siden! Men gatelysene må vi være med å betale selv gjennom vel-kontingent, hvis ikke slukker lampene. Nå har vi både varaordfører, og medlemmer i kommunestyret og formannskapet! Burde ikke være så forbannet vanskelig å fortsatt opprettholde et godt tilbud til etterkommerne våre, selv om stedet heter Grindvoll. Støtter fakkeltog og det som må til for at ikke idiotien skal ta overhånd.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken