Gunder Thoresen: Erna har vist seg som en statsminister vi bør respektere

Gunder Thoresen

Gunder Thoresen Foto:

Av
DEL

LeserbrevDette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.Det er mye jeg lurer på når det gjelder folks reaksjoner på nye ideer, slik som respirator.

Erna sto fram og viste et pusteapparat som kan være til hjelp i en krise dersom ikke annet finnes. Ingen kan trylle, da må en bruke oppfinnsomhet som jeg er sikker på vil hjelpe mange som får pustevansker om de blir smittet. Det er faktisk mulig at det blir redningen.

Skam dere eksperter som avviser en Reodor Felgen-løsning. Det er greit å si at det går ikke, men hvis det går kan det være redningen for en der og da.

Erna har vist seg som en statsminister vi bør respektere, ja jeg tror til og med Støre gjør det. Den situasjonen og de avgjørelser hun tar nå, da må hun ha et stort hjerte for Norge og oss.

Det er kommet en tid der vi må stole på Erna og Stortingets bevilgninger til bedriftene, store eller små. Det som er viktig er om NAV greier å utføre jobben sin å utbetale dagpenger til alle permitterte.

Sjøl sitter jeg i utsatt posisjon på Silo'n, men vi må ha mat og da trur jeg at i år får vi satse på bonden, ja den norske. Og jeg er sikker på ar Stortinget vil sterkt vurdere beredskapslager etter denne krisen.

Nå har je vøre lang nok, men ros til Erna står væ lag.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken