Grønt i Lunner - svar til Fristad Brendhagen

SATSER PÅ TO: – Vi satser på å få inn to representanter i kommunestyret i Lunner, skriver Halvard Klevmark i Miløpartiet De Grønne i Lunner. Arkivfoto

SATSER PÅ TO: – Vi satser på å få inn to representanter i kommunestyret i Lunner, skriver Halvard Klevmark i Miløpartiet De Grønne i Lunner. Arkivfoto

Av
Artikkelen er over 4 år gammel
DEL

LESERBREVFor fire år siden var det første gang Miljøpartiet De Grønne stilte liste i Lunner, og vi kom nesten inn. Mye har skjedd siden den gang, og nå satser vi på å få to inn i kommunestyret til høsten. Vi mener at Lunner har mulighet til mer enn nå å benytte slagordet «Nær byen, nær naturen». Da handler det om bedret kollektivtrafikk lokalt og mot Oslo, bedre muligheter til i det daglige å kunne gå og benytte sykkel, oppleve urørt natur, og til å ha tilgang på sunn lokalprodusert mat.

Unge og eldre skal ha mulighet til å delta i aktiviteter som ikke koster for mye og som bringer dem sammen for gjensidig glede. Vår 2. kandidat, Anne Berit Kolstad, har nettopp skrevet i Hadeland at forbruk ikke er det samme som lykke, og at vi ønsker å motvirke mer kjøp av ting og tjenester vi ikke trenger. Skolene skal ikke overbelastes med kontrollarbeid, og heller ha personale som har overskudd til å skape den gode skoledagen.

Når det skal kjøpes inn og bygges i kommunen mener vi at det skal styres av en klima- og miljøplan hvor utslipp av klimagasser beregnes. Vi ønsker at Lunner skal bli en klimanøytral kommune.

De som kommer fra andre land trenger ekstra hjelp for å finne seg til rette og vi ønsker flere flyktningeguider og at det opprettes arbeidsplasser tilrettelagt for flyktninger. Hva med en mentorordning i landbruket?

Hvis du ønsker å vite mer om vår politikk, slå av en prat med oss når vi står ute med det grønne flagget. Snakkes!

Nå satser vi på å få inn to i komunestyret til høsten

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags