Harald Westby (H): Hva er det med Gran?

Harald Westby

Harald Westby

Av
DEL

LeserbrevNedgangen i folketall i Gran det siste året kan være et tegn på at ikke alt er som det skal. Selvfølgelig kan det være snakk om ett tilfeldig enkelt år, men jeg synes ikke vi skal slå oss til ro med det. Hvis dette er begynnelsen på en trend som på sikt vil svekke våre lokalsamfunn, er det grunn til uro. Nedgang i folketall betyr nedgang i skatteinngang, nedgang i tjenestetilbud, nedlagte skoler og generelt dårligere livsstandard for oss som bor her.

Gran Høyre vil jobbe for at samfunn som tiltrekker seg arbeidsplasser og ny arbeidskraft. Folk med nye ideer og nye holdninger til hvordan hverdagsutfordringene skal løses. Folk som kan tilføre oss nye impulser og forslag til løsninger. Folk som kan gjøre en jobb i kommunestyret på litt sikt, og utgjøre en forskjell.

Vår jobb er å legge til rette både for næringsutvikling og arbeidsplasser gjennom en aktiv dialog med alle de bedriftene som i dag sliter med høye tomtekostnader, og som ser seg om etter alternative steder å slå seg ned. Deretter må vi legge til rette for at alle disse nye menneskene får et sted å bo. Et sted de vil trives og etablere seg på lengre sikt.

Nå har det gått altfor mange år med utredninger og omkamper. La oss komme oss ut av rundkjøringa.

Westby Harald

Ordførerkandidat, Grymyr

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags