Harestua om 20 år

Av
Artikkelen er over 4 år gammel
DEL

LeserbrevDette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.Det graves og bygges over en lav sko på Harestua. 

Nye boligblokker vil se dagens lys i løpet av noen måneder. Harestua Arena vokser dag for dag og vil stå ferdig i løpet av vinteren. Kiwi'n har nettopp åpnet igjen etter en omfattende renovering og utvidelse, men parkeringsplassen er dessverre blitt et sorgens kapittel.

Der hvor vi tidligere enkelt og greit kunne parkere må vi nå snirkle oss fram og tilbake for om mulig å finne et lite krypinn. Men det går seg vel til ...

Likevel vil jeg insinuere på at et nytt kjøpesenter burde få plass på Sagtomta. 

Å bygge ut med boliger uten å tenke helhetlig er etter min mening ufornuftig. 

I løpet av 5 – 10 år er det forventet at Harestuas befolkning nærmer seg 6000 innbyggere. Like mange som i Kirkenes. Da holder det ikke i lengden med Kiwi selv om det er blitt en fin butikk. Vinmonopol kan vi klare oss uten, men apotek og diverse andre forretninger hadde gjort susen .

Det er mange som ønsker å flytte til Harestua, men vi mangler tomter. Nå ser det ut til at Viubråtan kan bli det neste utbyggingsområdet for boliger. Noe som ønskes velkommen.

Det skjer utrolig mye spennende på Harestua for tiden og med det nye planlagte alders og sykehjemmet i skråningen opp mot Harestua Hodeplass er vi i ferd med å bli en liten by i den tidligere utkanten av Lunner. 

Selv om jeg sannsynligvis ikke får oppleve Harestua om 20 år er jeg likevel spent på hvordan det ser ut her i 2035.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken