Etterlyser vitner etter å ha fått ripet opp bilen - nå er saken løst

ØDELEGGELSE: Vidar Anmarkrud vil gjerne ha kontakt med vitner som kan ha sett at bilen hans ble ripet opp på Lygna i helgen.

ØDELEGGELSE: Vidar Anmarkrud vil gjerne ha kontakt med vitner som kan ha sett at bilen hans ble ripet opp på Lygna i helgen. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

MeningerSøndag 3. mars gikk vi på ski på Lygna og parkerte på skiparkeringen ca. kl. 10. Etter en større logistikkoperasjon hadde jeg fått sendt to gutter ut i løypa i forveien og fått ei jente i pulken og endelig tatt de første stavtakene. Da tok en mann som sto på parkeringen kontakt. Han ga meg på en høflig måte beskjed om at jeg nok ikke hadde fulgt sedvane da jeg parkerte og opplyste at det nå også var mulig å parkere langs løypa ute på myra.

Han mente jeg burde flytte bilen. Jeg beklaget, men argumenterte for at det vel måtte gå bra for denne gangen – det var jo minst 3,5 meters passasje og ikke en veldig travel dag på Lygna. Det var jo også lite fristende å stoppe opp og risikere «kriser» både i sporet og i pulken.

Da vi kom tilbake kl. cirka 1330 var det kommet en stor ripe i bilen på den siden som vendte mot snøkanten, altså vekk fra resten av parkeringsplassen. Ripa gikk over begge dørene og kan nok ikke ha kommet dit ved et uhell. Jeg håper den som har gjort dette er mann/dame nok til å ta ansvar for egne handlinger og gjøre opp for seg. Jeg lover å ordne det på billigst mulig måte, uten full lakkering av dørene. Ellers håper jeg at eventuelle vitner til hærverket kan ta kontakt.

Red.anm: Klokka 11.30 melder Vidar Anmarkrud at han er blitt kontaktet av en person som mener han har forårsaket skaden. Partene har gjort opp seg i mellom.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags