Gå til sidens hovedinnhold

En «Hei!» om å skrive «Hei!»

Artikkelen er over 3 år gammel

Meninger Dette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.

Selv om jeg har jobbet i avisen Hadeland i flere år, ser jeg på meg selv som relativt ny. Nå er jeg den heldige vinneren av fast jobb på favorittstedet mitt og det er derfor lite jeg ønsker å klage på. 

Å skrive spalten «Hei!» er ikke verdens undergang, men fy søren – det hender det står bom fast i hjernebarken.

«Hei!» skal være journalistene i avisen Hadeland sitt daglige skråblikk på hverdagen. Gjerne med en humoristisk snert. Problemet mitt er vel egentlig at jeg ikke er så fryktelig morsom. Eller altså, folk ler som regel av meg, men ikke med meg.

Jeg tror jeg kan konkludere med at jeg har litt dårlig humor, og det er kanskje det som gjør denne oppgaven ganske vanskelig. Så denne gangen tenkte jeg som så; hvorfor ikke skrive en «Hei!» om det å skrive «Hei!»? For selv om spalten bare rommer rundt 230 ord, sliter jeg like mye med å finne ut hva jeg skal skrive om hver gang. Jeg tror ikke jeg har noe kjedeligere hverdag enn andre. Den går som regel ut på det samme. Sove-jobbe- spise- trene- slappe av. Kanskje jeg rett og slett må utfordre meg selv til å oppsøke ting jeg kan skrive om? Eller blir poenget borte da? Så derfor spør jeg dere lesere. Hva synes dere «Hei!-en» min skal inneholde neste gang?

 

Hva er dette?

Spalten «Hei!» er journalistene i avisen Hadeland sitt daglige skråblikk på hverdagen, gjerne egen hverdag. Det skrives ofte med en humoristisk snert. Vi håper du setter pris på spalten, og leser den med glimt i øyet!

Kommentarer til denne saken