Forrige svarte fredag påla jeg meg sjøl kjøpestopp av klær, sko, vesker og bijouteri i ett år. Pålegget medførte en del reaksjoner. Ikke alle var like positive. Noen mente jeg bidro til butikkdød, andre tok mitt kjøpestopp personlig og følte behov for å rettferdiggjøre sine egne kjøp. For meg handlet kjøpestoppen rett og slett om at jeg så at jeg hadde mye (for mye) klær og sko i skapet og at jeg fikk shoppepresset litt opp i halsen.

LES OGSÅ:

Les også

Nå er det slutt!

 

Året har gått veldig fort. Jeg skal innrømme at det var litt vanskelig i de første ukene. Uvant ikke å kunne gå innom butikker. Etter hvert fant jeg ut at det ble en bonus også tidsmessig. Den tida jeg brukte på å kikke, ble brukt til andre gjøremål.

Gikk det etter planen? Ja, med unntak av et par joggesko som måtte kjøpes for at jeg kunne fortsette med innebandy, har jeg ikke gjort noen innkjøp. I forrige uke var jeg på Fuerteventura der jeg hadde en planlagt sprekk, ei uke før tidsfristen. Spania har en butikk som ikke finnes i Norge, og som jeg alltid finner fine klær i.

Det pussige var at da jeg endelig skulle kjøpe meg noe, ble jeg skikkelig kresen. Jeg endte opp med to nye golfjakker, en bluse og en kjole, men egentlig kunne jeg gått ut igjen uten at det hadde gjort meg noe – for fortsatt er garderoben min stor nok. Jeg har nok det jeg trenger i enda ett år. God fredag – svart eller hvit.

Hva er dette?

Spalten «Hei!» er journalistene i avisen Hadeland sitt daglige skråblikk på hverdagen, gjerne egen hverdag. Det skrives ofte med en humoristisk snert. Vi håper du setter pris på spalten, og leser den med glimt i øyet!