Bli med på klimamarsj 2. september!

Anne Berit Kolstad, Miljøpartiet de Grønne Lunner

Anne Berit Kolstad, Miljøpartiet de Grønne Lunner

Av
Artikkelen er over 2 år gammel
DEL

LeserbrevSelv om været i Norge ikke har vært plagsomt varmt har temperaturene nærmest eksplodert nedover i Europa i sommer. Skogbranner har rasert store områder, og menneskeliv er gått tapt. På det afrikanske kontinentet har ekstrem tørke ført til tap av avlinger med påfølgende konflikter, sult og flukt. Nyere forskning viser at for hver grad temperaturen stiger øker konfliktnivået i berørte områder med påfølgende voldshandlinger og lidelser for befolkningen.

Vi i Miljøpartiet De Grønne vil ikke legge skjul på at vi er bekymret over at temperaturen stiger på kloden. Det vi må være oppmerksomme på er at klimaendringene vi er vitne til påvirker hele økosystemet, og at et økosystem i ubalanse truer hele vår eksistens.

Hvor mange tenker egentlig på at vi er helt avhengig av at plantene produserer oksygenet vi puster inn? Og at alle små og summende insekter er helt vesentlige for at vi skal kunne produsere mat?

For å kunne stå til vår tjeneste trenger mikroorganismer, planter og dyr riktig temperatur og næring samt et miljø fritt for giftstoffer.

For å sette fokus på dette arrangeres det 2. september klimamarsj ulike steder i landet. Vi ønsker å hive oss på med et lokalt arrangement og inviterer til klimamarsj på Harestua 2. september 2017. Vi oppfordrer alle som er opptatt av klima, miljø og fremtidige levevilkår til å være med uavhengig av partifarge.

anne berit kolstad

Harestua

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags