Lagde fest i gråværet

FØR START: Stemningen var god i startområdet selv om værgudene gjorde det de kunne for å ødelegge.

FØR START: Stemningen var god i startområdet selv om værgudene gjorde det de kunne for å ødelegge.

Artikkelen er over 5 år gammel
DEL

MeningerIngenting er så uforutsigbart som været. Og det er en faktor vi ikke kan påvirke. Vi har hatt mange dager med sol og varme. Lørdag fikk vi noe ganske annet. Det var en helt normal aprildag, med skydekke, regn i lufta og litt sur vind. En dag der vi under «normale omstendigheter» sannsynligvis ville valgt å ta en innedag.
Men det var ingen vanlig dag lørdag. Vi var invitert ut. Viggaløpet skulle avvikles, og ble en bekreftelse tidlig på dagen om at folk ikke lot været bestemme for seg når de allerede hadde lagt en plan. Arrangørene, Brandbu Idretsforening og Gran Idrettslag, kan ikke notere rekord i år. Men når godt over 1300 deltagere velger å løpe, gå eller rusle de drøyt ni kilometerne mellom Brandbu og Gran, så må en likevel kunne kalle det en suksess.
Det som var ekstra hyggelig å registrere var at svært mange valgte å bli i sentrumsområdene etter at løpet var over. I Brandbu var det motordag, og driftige arrangører sørget for at publikum kunne skue nye og gamle kjøretøy overalt i sentrum. Det var mye folk. Til tross for gråværet.
Takk til alle som gjennom helgen har bidratt med sin tid, til glede for oss som har bivånet det hele. Slik aktivitet bidrar til å gjøre Hadeland bedre, og når vi møter hverandre utenfor vår egen gårdsplass, så blir vi jammen bedre kjent også. Det limer oss sammen, og gir oss noe å være stolte av!

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags