«Fordømrande jålete»

Av
Artikkelen er over 4 år gammel
DEL

Meninger 

Etter å ha overhørt uttalelser fra forskjellige kommunestyrerepresentanter ved siste kommunestyremøte angående forslag til ny mottaksplass for hageavfall på Harestua, kjenner jeg meg provosert av partiet Rødt sin representant. Det å beskylde folk for å ha blitt så «fordømrande jålete» at de ikke kan ha en kompostbinge i hagen blir for flåsete og dumt. Jeg bor selv på Harestua, har en diger kompostbinge, kompostkvern og fyrer med ved som også var forslagene Rødt hadde som løsning på problemet. Etter å ha vært selvforsynt med ved fra egen eiendom i 15 år har jeg erfart at det er ganske mye igjen av et tre etter at veden er tatt og småkvisten kvernet. Det blir mange lass med greiner og granbar som ikke er så lett å kompostere på egen tomt og som vi da har kjørt bort. I fjor vår hadde vi ca 10 turer til Roa med hengerlass fulle av kvist.

At forslaget ble nedstemt i kommunestyret fordi det koster penger og at det er «urettferdig» at Harestua skal få spesialbehandling når ikke andre tettsteder har det samme er trossalt argumenter jeg lettere kjøper.

Jeg synes fortsatt det er veldig synd for miljøet og oss beboere på Harestua at det skal være så vanskelig å få til en avtale med HRA angående ny avfallsplass på Harestua. HRA kan i det minste bidra med utvidede åpningstider på Roa i første omgang. For de fleste som er i arbeid er lørdagen eneste mulighet til å levere avfall og da er fire timer på formiddagen i korteste laget hvis man skal rekke noen turer fram og tilbake.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags