En liten fortelling fra virkeligheten

Selvbetjeningsbom

Selvbetjeningsbom Foto:

Av
Artikkelen er over 3 år gammel
DEL

MeningerDette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.På vei hjem fra min daglige tur rundt Arnedalen på Bjørgeseter traff jeg et kjempekoselig «eldre» ektepar som satt i sin bil og tastet på mobilen. Siden jeg tenkte litt på hva de kanskje hadde tenkt, så spurte jeg hva de egentlig skulle. Jo til Snellingen å plukke blåbær.

Ja, men dere kan ikke kjøre her da! Hæ? Jo da, det står et skilt «Selvbetjeningsbom» like ved, og de skulle taste inn betaling for veiavgift. Men – for det første så de ikke at det var for fiskekort de drev og tastet inn, og for det andre sa jeg at veien var fysisk stengt med bom litt lenger oppe!

Dette er andre gangen på kort stund jeg prøver å hjelpe folk, en hadde kjørt etter GPS og var loset opp veien over Bjørgeseter til en parkeringsplass, det er bare det at den plassen er på andre siden av bommen. Høl i hue, men slik er det!

Jeg ser at beboerne i Flågenveien har fått tak i skilt med «Blindvei» – ikke lovlig akkurat da, men det er et slikt skilt det burde være på veien opp til Bjørgeseter! Og skiltet med selvbetjeningsbom burde vært tatt ned for lenge siden!

Jeg blir fortsatt provosert over denne plasseringen av bom jeg da! Kan ikke noe for det!

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags