Kjell Haga: Hvor ble det av folkelivet på Lygna ?

DANS: - Hvor ble det av folkelivet på Lygna, spør Kjell Saga i dette innlegget. Tingelstadringen i Brandbu og Furuleiken i Lunner bidro med både dans og musikk på NM.

DANS: - Hvor ble det av folkelivet på Lygna, spør Kjell Saga i dette innlegget. Tingelstadringen i Brandbu og Furuleiken i Lunner bidro med både dans og musikk på NM. Foto:

Av
DEL

InnsendtVi husker tilbake til NM i 2017 hvor det var et yrende folkeliv på skistadion. Kongen var til stede og det nærmest var Holmenkolltilstander.

Det var ikke like mange vi så på skjermen under 30 kilometeren for jentene og 50'n for gutta i går. 

Det var faktisk litt stusslig å sitte foran TV'n og se hvordan de slet seg gjennom runde for runde. Fikk noen få glimt fra løypa før de rundet inne på stadion. Nesten ikke folk å se verken ute i løypa eller inne på stadion. De fleste vi så utenom deltakerne var funksjonærer og frivillige. 

Kommentatorene rapporterte om Frognersetertilstander ute i skogen med tusenvis av tilskuere med «noe godt i koppen». Men disse så vi ingenting til inne på stadion. 

«Kjerringa med staven» danset for tomme tribuner og det var bare spede heiarop vi kunne oppfatte når løpere for forbi.

I det hele tatt ble det litt tamt å sitte foran TV skjermen time etter time for å følge avslutningen på en fin vintersesong.
Men det skal sies at arrangørene var dyktige og fikk NM del 2 trygt i havn.

Men folkelivet så vi ingenting til. De gjemte seg i skogen og koste seg med appelsin, Kvikklunsj og kanskje litt te med no godt i ...

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags