Gå til sidens hovedinnhold

Det vil være helt feil av Oppland Senterparti å ikke sette Anne på toppen av lista

Artikkelen er over 4 år gammel

Meninger Dette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.

Som tidligere aktiv i Oppland SP, er det pussig å registrere at det sås tvil om Anne Tingelstad Wøien skal nomineres på topp for en ny periode på Stortinget.

Oppland Senterparti har etter min mening brukt tid og ressurser på å bygge en stortingsrepresentant som på sikt kunne bli det Anne Tingelstad Wøien er blitt i dag. En stortingsrepresentant som har gjort seg synlig og gjør seg bemerket i Stortinget. Er godt synlig med saker i både lokal og riksmediene.

Hadelandsdame på slottsfest: - Jeg håper å bli invitert neste år ogå 

Det vil være helt feil av Oppland Senterparti å ikke sette Anne på toppen av lista, så lenge hun er villig til fortsatt å gjøre en jobb for partiet. Og det er med stor forundring jeg registrerer at Oppland Senterkvinner ikke vil ha henne en periode til.

Anne Tingelstad Wøien: - Gir meg om jeg ikke får førsteplassen 

Hva handler dette om? Har Ivar Odnes klart å bli mer populær lokalt?

Mulig det. Dette handler ikke om å være populær innad i partiet. Dette handler om at Oppland Senterparti er så heldig å ha to så unge og dyktige politikere i henholdsvis nasjonal og fylkespolitikken.

Ivar gjør en strålende jobb som fylkespolitiker og fylkesvaraordfører. Han jobber godt for Sps kjernesaker. Men på Tinget, der må vi ha Anne når vi ser fram mot kommende stortingsvalg. Nå har hun blitt en virkelig kjent politiker, som kan sanke stemmer langt utafor tradisjonelle SP-kretser.


Så, kjære Oppland Senterparti sett Anne på topp og la Ivar fortsatt være hennes støttespiller inn mot Stortinget, og fortsett og bygge Ivar til å bli vår neste fylkesordfører. Det mener jeg som senterpartist er en god og ambisiøs plan.

Kommentarer til denne saken