Randi Eek Thorsen: Ikke megler, men ambassadør!

Som ordfører er en av de viktigste oppgavene å være ambassadør for den flotte kommunen vår

Som ordfører er en av de viktigste oppgavene å være ambassadør for den flotte kommunen vår Foto:

Av
DEL

MeningerDette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.Anders Morstad spør i avisa Hadeland mandag 16. mars om ordføreren i Gran har blitt eiendomsmegler?

Foranledningen er at jeg har delt et innlegg på min private Facebook-side som forteller at leilighetene i planlagte Gran park snart kommer for salg, og har knyttet noen positive kommentarer til det.

Som ordfører er av det viktigste oppgavene jeg har å være ambassadør for den flotte kommunen vår. Jeg kommer derfor til å framsnakke alle gode initiativ og alle som prøver å få til noe rundt om i hele kommunen så ofte jeg kan. Uavhengig av om det dreier seg om kommende boligprosjektet, næringsetableringer, severdigheter, kultur, idrett eller frivillighet. Vi er rike på så mye her på Hadeland, og det må omverdenen bli gjort kjent med hvis vi skal stoppe befolkningsnedgangen og tiltrekke oss næringsliv.

Meklere får provisjon av salg. Som ordfører håper jeg min provisjon av lokal framsnakking blir at folk og virksomheter føler seg sett og verdsatt – og at flere får lyst til å flytte til og jobbe i Gran kommune.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken