Styrer i Fagerlund barnehage: Jeg er stolt av Norge, Gran kommune og mine kolleger

Utsikt over Brandbu.

Utsikt over Brandbu. Foto:

Av
DEL

MeningerFørst må jeg si at jeg føler meg utrolig privilegert og heldig som bor i et land som Norge, spesielt i disse tider.

Vi har utrolig dyktige ledere og fagfolk i dette landet som tar kloke beslutninger og innfører gode tiltak i disse krisetider. Jeg føler meg trygg på at beslutningene og tiltakene er de riktige for oss i Norge.

Gran kommune er en veldig god kommune å bo og arbeide i, og i disse dager har de vært veldig gode på informasjon, råd og veiledning ifht. smittevernreglene. Dyktige ledere, ansatte i helsesektoren og fagfolk har stått på for kommunens innbyggere, så all ros til dem. Vi har heldigvis lite smitte i Gran kommune og dette håper jeg vil fortsette. Innbyggerne tar tydeligvis dette viruset på største alvor.

Jeg vil også rose mine egne ledere og styrerkolleger. Vi har et nært samarbeid, noe som er spesielt viktig nå som vi har åpnet barnehager og skoler igjen. Vi støtter og hjelper hverandre til å finne de gode løsningene.Det er trygt å være leder i Gran kommune. Vi blir tatt godt vare på.

Sist, men absolutt ikke mins, vil jeg rose kolleger på min egen arbeidsplass, Fagerlund barnehage. Nå har de stått på og jobbet med planer, digitale møter, rapporter, praktiske oppgaver, kontakt med foreldre og barn via digitale plattformer, lesing av faglitteratur og kompetanseheving på nett i flere uker mens barnehagen har vært stengt.

De har vist en enorm stå-på vilje og energi, samtidig som mange har måtte passe egne barn, vært lærere for sine skolebarn og ellers tatt vare på sin egen familie og helse. De har aldri gitt opp, men bare sett fram til at barnehagehverdagen skal bli normal igjen.

Nå har vi heldigvis åpnet barnehagene igjen, men med strenge krav til gruppestørrelser, organisering og smittevern. Dette synes jeg vi har klart og ivareta på en veldig god måte. Det skal være trygt å komme til barnehagen igjen for både barn, ansatte og foreldre.
Åpningstiden er i starten noe redusert, men dette må til for å klare og ivareta alle de strenge, men nødvendige smittevernreglene som gjelder.

Nå er vi bare alle veldig glade for å kunne møte de fine barna vi har i vår barnehage igjen for å gi dem omsorg, trygghet og mulighet for lek og læring. Vi har også opplevd denne første uken i barnehagen at barna er veldig glade for å komme i barnehagen for å treffe sine venner igjen for lek og moro, men også for å treffe de voksne som de har savnet den siste tiden mens de har vært hjemme.

Lykke til alle barn, foreldre, ansatte og andre som nå er på veg tilbake til en litt mer normal hverdag i barnehagen og skolen.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags